Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Στούμπου - Κατσαμούρη, Ελένη
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Ιδιωτική Έκδοση (1)
Κέντρο Πολιτισμού Νομαρχίας Θεσσαλονίκης (1)
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (1)
Κυκλοφορεί (1)
Συντελεστές
Στούμπου - Κατσαμούρη, Ελένη (2)
Καμπάκης, Πάρης (1)
Τσουμάκος, Τηλέμαχος (1)
Έτος έκδοσης
2000
2020
έως
2020
2000
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Δοκίμια (1)
Ιατρική και Νοσηλευτική (1)
Κοινωνία και κοινωνικές επιστήμες (1)
Μυθιστορήματα (1)
Θέματα
1DXG : Ελλάδα (1)
1DXG-GR-MCA : Αρναία (1)
DNL : Λογοτεχνικά δοκίμια (1)
FF : Αστυνομικά και μυθοπλασία μυστηρίου (1)
JBCC : Πολιτισμικές σπουδές (1)
MBNH3 : Διαιτολογία και διατροφή (1)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (2)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Από τη Λαρίγκοβα στο Χάιντ Παρκ: ένας ατίθασος Λουκής Λάρας και ο ανώνυμος συγγραφέας του
Στούμπου - Κατσαμούρη, Ελένη
ISBN: 978-618-00-1654-3 ||
Ιδιωτική Έκδοση
||
2020 ||
Χαρτόδετο ||
1169 σελ.
Κυκλοφορεί,
€10.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Παραδοσιακές τροφές στους δήμους Ασσήρου και Λαχανά Θεσσαλονίκης
Γευστικές διαδρομές και φιλέματα
Στούμπου - Κατσαμούρη, Ελένη
Καμπάκης, Πάρης (Φωτογράφος)
||
Στούμπου - Κατσαμούρη, Ελένη (Φωτογράφος)
||
Τσουμάκος, Τηλέμαχος (Εικονογράφηση)
ISBN: 978-960-86886-0-5 ||
Κέντρο Πολιτισμού Νομαρχίας Θεσσαλονίκης
||
2000 ||
Χαρτόδετο ||
101 σελ.
Εξαντλημένο,
€12.97 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*